باهم روش ساخت بیس میکس این بویله به میزان یک کیلوگرم را میبینیم.

بیس میکس این بویله هیچ نوع پودر ماهی و میگو ندارد و سعی شده با حداقل پروتئین در اختیار کپور ماهیان قرار بگیرد. همین نکته دلیل برتری و نقطه تمایز این بویله با بقیه بویله ها در این فصل است.

دستور ساخت:

افزودنی پودری

غذای پرنده کوئیکو 100 گرم

بهترین افزودنی برای افزایش حلالیت و غنی از ویتامین، آمینو اسید و مینرال

آرد سمولینا 200گرم

آرد سمولینا خاصیت سیر کنندگی بالایی دارد. پس در این فصل از میزان کمتری استفاده می کنیم.

آرد ذرت 280 گرم

قبل از اضافه کردن آرد ذرت، آن را در ماهیتابه گرم کنید و آرام آرم هم بزنید و تفت دهید تا یکسان گرم شود. گرمای زیاد نیاز نیست.

آرد سویا 150 گرم

قبل از اضافه کردن آرد سویا، آن را در ماهیتابه گرم کنید و آرام آرم هم بزنید و تفت دهید تا یکسان گرم شود. گرمای زیاد نیاز نیست.

پودر توت فرنگی 20 گرم

پودر خالص میوه توت فرنگی که علاوه بر عطر این میوه، حاوی طعم و تمامی خواص آن نیز هست.

شیر خشک 50 گرم

پودر شیر ویتامینه که با چربی کم کمک به گردش آب در بویله برای پخش بیشتر عطر آن میکند.

اسید کازئین 50 گرم

پروتئین کامل شیر با 96 درصد پروتئین که کمک به همبندی و سفت شدن بویله می کند.

گلوتن ذرت پودری 50 گرم

عصاره خالص تخمیر شده ذرت علاوه بر پروتئین نوع گیاهی و مقادیر فراوان آمینو اسید، باعث ایجاد عطری نوستالژی برای کپور میگردد.

پودر خون کامل 40 گرم

مکملی عالی برای بتائین هیدروکلراید و سرشار از آمینو اسید و مینرال کامل که باعث گرسنگی شدید در کپورماهیان میگردد.

بتائین هیدروکلراید 2 گرم

کم کردن اثر استرس و اضطراب در ماهی و در نتیجه افزایش امنیت و تمایل به خوراک بیشتر.

کینگ فیش رد (رابین رد) 20 گرم

با داشتن جاذب  های طبیعی و رنگدانه های آنتی اکسیدان و ته مزه تندی و شیرینی یکی از مورد  علاقه ترین افزودنیهای بویله برای کپور است.

نمک 20 گرم

سرشار از مواد معدنی و مینرال ها.برای استفاده یا آسیاب شود یا با مقدار خیلی کم آبگرم حل شود.

شیرین کننده و نگه دارنده (مجموعا 15 گرم)

-سایر آمینو ها (به سلیقه خودتان)

-رنگ: 3 گرم

دراین بویله اکثراً رنگ قرمز به کار رفته است، اما شما میتوانید هر رنگی را به دلخواه خود به بویله اضافه کنید.


روش ساده تر برای ساخت بیس میکس این بویله انتخاب بیس میکس NF تیم کارپ فید میباشد.

افزودنی های مایع

-تخم مرغ متوسط 8 عدد

-لیکوئید فلیور میگو 50 میلی لیتر

عصاره ای خالص از میگو که عطر و طعم گوشت میگو را برای کپور ماهیان زنده میکند.

-فلیور توت فرنگی 10میلی لیتر

فلیور خالص توت فرنگی که مورد تایید تیم کارپ فید میباشد.

-روغن شاهدانه 20 میلی لیتر

فراوانی  امگا3 و امگا6 باعث عشق ابدی ماهی کپور به این دانه معجزه آساست.اگر روغن  شاهدانه از روش کلد پرس یا پرس سرد تهیه نشده باشد، بی شک تمام امگاهای آن  از بین رفته است.

مرحله ساخت

تمام افزودنیهای پودری بغیر از نمک، شیرین کننده، نگه دارنده و رنگ را با هم مخلوط میکنیم و کاملا با هم ترکیب میکنیم. آنها را در جایی با  دمای معمولی اتاق قرار میدهیم تا کمی با هم همگن بشوند. سپس افزودنی های  مایع را با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم. زیاد هم زدن، لازم نیست.

نمک و شیرین کننده و رنگ و نگه دارنده ( ضد کپک ) را با افزودنی های مایع ( تخم مرغ و لیکوئید فلیور میگو و روغن شاهدانه و فلیور توت فرنگی ) مخلوط می کنیم. بعد از گذشت حدود سی دقیقه که پودرها یکجا ماندند، آنها  را کم کم و بدون عجله در  مخلوط مایعات میریزیم و آرام آرام هم میزنیم.

بدون عجله

اینقدر این کار را انجام میدهیم تا به خمیری تقریبا سفت برسیم.

بعد  از ساخته شدن خمیر آن را در کیسه ای تمیز و بدون بود گذاشته و به مدت بیست  دقیقه در یخچال میگذاریم تا مواد کاملا با هم یکپارچه شوند.

بعد از این مدت از یخچال درمیاوریم.

"خمیر بویله شما آماده است"

حالامیتوانید با هر وسیله ای آنها را گرد کنید و به فرم مورد نظر در بیاوردید.

بعد از فرم دهی و آماده شدن بویله ها آنها را به مدت دو دقیقه در آب بجوشانید.سعی کنید در این مدت دو دقیقه ای آب از نقطه جوش نیفتد.

نحوه خشک کردن:

بعد از جوشاندن بویله ها و گرفتن آب اضافی آنها، بویله ها را روی یک پارچه تمیز و خشک بریزید و روی آن را با یک پارچه نازک خشک دیگر بپوشانید به  نحوی  که هوا در جریان باشد. پس از 3 روز بویله ها خشک شده و قابل مصرف هستند.


تیم کارپ فید: ضمن آرزوی موفقیت برای همه ماهیگیران عزیز کشورمان، هرگونه بهره برداری و کپی با ذکر منبع بلامانع است.

گردآورنده: علیرضا نظرزاده