مقدمه:
در فصول سرد سال انتخاب یک بویله میوه ای برای ماهیگیری کپور میتواند گزینه هوشمندانه ای باشد. حال اگر این بویله با بیس میکسی زیرکانه ترکیب شده باشد بی شک نتایج آن تا سال ها در خاطرتان باقی خواهد ماند. انتخاب زیرکانه بیس میکس بدین معنی است که ما در این فصل از موادی در بیس میکس خود استفاده کنیم که هم غنی باشند هم حلالیت بالایی در آب سرد داشته باشند. بر اساس تجربه ماهیگیران موفق دنیا و با این ترکیب بیس میکس، رایحه موز و آناناس میتواند مانند انفجاری در عمق دریاچه عمل کند.
دستور ساخت بویله:
بویله موز و آناناس
*تمامی اوزان بر اساس ساخت یک کیلو گرم بویله ذکر میشود.
افزودنی های پودری:
-غذای پرنده 200 گرم
بهترین افزودنی برای افزایش حلالیت و غنی از ویتامین، آمینو اسید و مینرال
-آرد سمولینا 120گرم
آرد سمولینا خاصیت سیر کنندگی بالایی دارد. پس در این فصل از میزان کمتری استفاده می کنیم.
-آرد ذرت 190 گرم
قبل از اضافه کردن آرد ذرت، آن را در ماهیتابه گرم کنید و آرام آرم هم بزنید و تفت دهید تا یکسان گرم شود. گرمای زیاد نیاز نیست.
-آرد سویا 170 گرم
قبل از اضافه کردن آرد سویا، آن را در ماهیتابه گرم کنید و آرام آرم هم بزنید و تفت دهید تا یکسان گرم شود. گرمای زیاد نیاز نیست.
-شاهدانه آسیاب شده 55 گرم
جهت ایجاد بافت دانه دار به علاوه اینکه شاهدانه دارای امگا3 و امگا6 میباشد و به همین دلیل در آبسرد عملکرد خوبی دارد.
-کلسیم کازئین 50 گرم
پودری پروتئینی (حیوانی) جهت ایجاد بافتی نرم و حلالیت بالا، همراه با رایحه ملایم شیر و محصولات لبنی که کپورها عاشق آن هستند.
-کنستانتره وی 50 گرم
پروتئین حیوانی بالا و لاکتالبومین که به خودی خود برای کپور ماهیان جذاب میباشد.
-شیر خشک ویتامینه کم چرب 30 گرم
پودر شیر ویتامینه که با چربی کم کمک به گردش آب در بویله برای پخش بیشتر عطر آن میکند.
-سی اس ال 40 گرم
عصاره خالص تخمیر شده ذرت علاوه بر پروتئین نوع گیاهی و مقادیر فراوان آمینو اسید، باعث همبندی بیشتر بویله میشود.
-آلبومین 40 گرم
راحت الهضم ترین پروتئین حیوانی که کمک به سفت شدن بویله هم میکند.
-پودر جگر هیدرولیز 10 گرم
پودر جگر هیدرولیز حلالیت بویله را به حداکثر میرساند.
-پودر کینگ فیش رد 10 گرم
با داشتن جاذب های طبیعی و رنگدانه های آنتی اکسیدان و ته مزه تندی و شیرینی یکی از مورد علاقه ترین افزودنیهای بویله برای کپور است.
-پودر بتائین هیدروکلراید 2 گرم
کم کردن اثر استرس و اضطراب در ماهی و در نتیجه افزایش امنیت و تمایل به خوراک بیشتر.
-نمک هیمالیا 30 گرم
سرشار از مواد معدنی و مینرال ها.برای استفاده یا آسیاب شود یا با مقدار خیلی کم آبگرم حل شود.
-سایر آمینو ها (به سلیقه خودتان)
-رنگ: 3 گرم
دراین بویله اکثراً رنگ زرد به کار رفته است، اما شما میتوانید هر رنگی را به دلخواه خود به بویله اضافه کنید.
-شیرین کننده:
شیره های متداول مانند خرما، توت و انگور 15 میلی لیتر - اسپارتام 3 گرم.
-نگه دارنده ها(به سلیقه خودتان)
افزودنی های مایع:
-تخم مرغ متوسط 9 عدد
ترجیحا تازه و ارگانیک باشد.
-فلیور موز 15 میلی لیتر
حتما از فروشگاههای لوازم ماهیگیری تهیه گردد. فلیورهای خوراکی علاوه بر مزه تلخی، بیس غیر از الکلی دارند و قدرت پخش بالایی ندارند.
-فلیور آناناس 15 میلی لیتر
حتما از فروشگاههای لوازم ماهیگیری تهیه گردد. فلیورهای خوراکی علاوه بر مزه تلخی، بیس غیر از الکلی دارند و قدرت پخش بالایی ندارند.
-روغن شاهدانه 20 میلی لیتر
فراوانی امگا3 و امگا6 باعث عشق ابدی ماهی کپور به این دانه معجزه آساست.اگر روغن شاهدانه از روش کلد پرس یا پرس سرد تهیه نشده باشد، بی شک تمام امگاهای آن از بین رفته است.
مرحله ساخت
تمام افزودنیهای پودری بغیر از نمک، شیرین کننده، نگه دارنده و رنگ را با هم مخلوط میکنیم و کاملا با هم ترکیب میکنیم. آنها را در جایی با دمای معمولی اتاق قرار میدهیم تا کمی با هم همگن بشوند. سپس افزودنی های مایع را با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم. زیاد هم زدن، لازم نیست.
نمک و شیرین کننده و رنگ و نگه دارنده ( ضد کپک ) را با افزودنی های مایع ( تخم مرغ و روغن شاهدانه و فلیورها ) مخلوط می کنیم. بعد از گذشت حدود سی دقیقه که پودرها یکجا ماندند، آنها را کم کم و بدون عجله در مخلوط مایعات میریزیم و آرام آرام هم میزنیم.
بدون عجله
اینقدر این کار را انجام میدهیم تا به خمیری تقریبا سفت برسیم.
بعد از ساخته شدن خمیر آن را در کیسه ای تمیز و بدون بود گذاشته و به مدت بیست دقیقه در یخچال میگذاریم تا مواد کاملا با هم یکپارچه شوند.
بعد از این مدت از یخچال درمیاوریم.
"خمیر بویله شما آماده است"
حالامیتوانید با هر وسیله ای آنها را گرد کنید و به فرم مورد نظر در بیاوردید
بعد از فرم دهی و آماده شدن بویله ها آنها را به مدت دو دقیقه در آب بجوشانید.سعی کنید در این مدت دو دقیقه ای آب از نقطه جوش نیفتد.
نحوه خشک کردن:
بعد از جوشاندن بویله ها و گرفتن آب اضافی آنها، بویله ها را روی یک پارچه تمیز و خشک بریزید و روی آن را با یک پارچه نازک خشک دیگر بپوشانید به نحوی که هوا در جریان باشد. پس از 3 روز بویله ها خشک شده و قابل مصرف هستند.
تیم کارپ فید: ضمن آرزوی موفقیت برای همه ماهیگیران عزیز کشورمان، هرگونه بهره برداری و کپی با ذکر منبع بلامانع است.
گردآورنده: علیرضا نظرزاده
دیدگاههای بازدیدکنندگان
ناشناس
سلام
1468 روز پیش ارسال پاسخمیشه نحوه ی دیپ کردنش رو هم بگید؟
مدیر سایت
در مقاله های بعدی مفصل راجع به این موضوع صحبت میکنیم
1466 روز پیش ارسال پاسخ